Het Tiny Boat House  

Met de Tiny Boat ontdekt u een nieuwe dimensie van houtarchitectuur. Deze heel comfortabele woonmodule is origineel en aantrekkelijk op alle vlakken: ecologisch, milieusparend, economisch, energetisch, etc.  Woonplaats of ontsnappingsoord: de module ligt binnen handbereik van iedereen en biedt u de mogelijkheid om uw kinderdroom opnieuw te beleven.


Het Tiny Boat House in het kort

Het avontuur van het Tiny Boat House vindt zijn oorsprong bij BatiSomme. Het bedrijf wou zijn cliënteel een product van topkwaliteit aanbieden, dat vernieuwend is en steunt op de algemene schrijnwerkerij. De eerste tekeningen van het Tiny Boat House waren schetsen van een moduleerbare hut, waarvan de houten componenten volledig in de werkplaats ontworpen en geproduceerd zijn. Het Tiny Boat House kan op palen, betonplaten of zelfs op het water verankerd zijn.

Het heeft een oppervlakte van 15 tot 30m2, en zelfs meer, en de volledige externe en interne structuur is vervaardigd uit hout, dat werd gekapt uit de meest resistente en duurzame boomsoorten. Het hout garandeert een comfort dat gelijkwaardig is aan elke andere moderne woning, en zelfs beter aangezien het aangenaam en milieuvriendelijk is.  


Waarom kiezen voor Tiny Boat?

De hut, Tiny Boat House, is de ideale ecologische en duurzame woning. Ze is gemakkelijk transporteer- en demonteerbaar en is een perfect model van energetische autonomisering!

Of het nu om een permanente woonplaats, een bijgebouw, een vakantiewoning of een hut gaat, het Tiny Boat House kan worden aangepast aan elk budget en biedt een aangenaam verblijf in een rustieke sfeer.


Op palen, op de grond of in de lucht: u beslist zelf.

En nu een video van de Tiny House van Batisomme !

Bekijk de video van onze modulaire gebouwen en onze boomhutten.

Meer weten
Batisomme