Uw op maat gemaakt Tiny Boat House

Met het Tiny Boat House is alles mogelijk, of toch bijna alles! Deze moduleerbare hut met kubisch aspect past zich aan uw behoeften aan waardoor u uw ontsnappingsdromen kunt waarmaken.


Het standaardmodel van het Tiny Boat House

Het Tiny Boat House is ontworpen op basis van in de werkplaats voorgefabriceerde standaardmodules van 2,00m x 3,70m en wordt geconstrueerd door de assemblage van verschillende modules: sanitaire ruimte (toilet en badkamer), keuken, kamer met opvouwbaar bed en woon- en leefruimte.

Afhankelijk van uw behoeften en het gebruik waarvoor de moduleerbare hut is bestemd, worden de modules die u in uw Tiny Boat wenst, geassembleerd op beton (op de grond), op een steun in de lucht (boom of houten constructie) of op het water (vlotters of palen).


Uw Tiny Boat House individualiseren

Het is aan u om de modules te kiezen waaruit uw residentie, kantoor, gezellige rustruimte of zelfs restaurant zullen worden opgebouwd! De morfologie van het Tiny Boat House verandert en wordt probleemloos geïntegreerd in de voorziene omgeving. 

Voor de plankenvloer en de muurbekleding kunt u opteren voor verschillende houtsoorten: den, ceder, lariks … En voor de binneninrichting is de keuze van de materialen vrij flexibel, waardoor u uw woning naar uw eigen smaak kunt inrichten. 


Het Tiny Boat House is een leefruimte die zich aan uw wensen aanpast!Batisomme